22 Aralık 2017 Cuma

Güncel "Amaç, İlkeler ve Yöntem"


Kendimizi ve birbirimizi yeniden bulmamız gerekiyor. Yeni bir yolla. Her şeyi görmek ve anlamak için. Yeni bir bağlantı biçimi için. İnsanlık için. Daha iyi bir gelecek için. Işık hızıyla akan bilgiyi ve düşünceleri görebilmek için. Küresel özgürlüğümüzü hissetmek için. Doğadaki doğru yerimizi bulmak için. Evrendeki yerimizi.

"İkili Işık Zincirleri" (“Binary Light Chains, BLC”), "Işık Hızında İletişim" ("Communication at Light Speed, CALS”) için bir standart olabilir mi?

"Sanat Dünyası" grubu, okuyanların ve yazanların, konuşanların ve dinleyenlerin, gösterenlerin ve görenlerin birbirini bulabildiği ve anlayabildiği küçük bir iletişim halkası olabilir mi? Bu halka başka halkaları buluşturabilir, halkalar niteliklerini yitirmeden genişleyip yayılabilir, hep birlikte ağaçların birbirini sevip hissettiği bir ormana dönüşebilirler mi?

Düşler mi, masallar mı gerçeğe daha kolay dönüşür?

Sanat Dünyası

Grup, Sayfa, Yayın Listesi


AMAÇ, İLKELER, YÖNTEM

Amaç:
                           
Söz (öykü, roman, şiir, deneme) ve diğer
(resim, fotoğraf, müzik, sinema)  ile eklenebilecek diğer sanat alanlarında seçilmiş nitelikli ürünlerin duyurulmasını sağlamak.

                              
Nitelikli ürünlere ulaşmak için nitelikli iletişim grupları belirlemek, onları izlemek ve anlamlı bir bütün olacak şekilde her gruptan sınırlı sayıda özel  paylaşıma yer vermek. 
                             
Grupta yapılan paylaşımları gözden geçirerek yeterli ve özgün katkılar oldukça özel bültenler hazırlamak.
                               
Facebook, Twitter ve eklenip çıkarılacak diğer ortamlarda grup çalışmalarını ve seçilmiş ürün ve yayınları duyurmak, iletişim ortamını oluşturup sürdürmek.                               

         
İlkeler:
                               
Temel hukuk ve insan hakları ilkelerine koşulsuz uymak.
                          
Bilgiye ve verilere dayanarak karar vermek.
                               
Ortak kararları oybirliğiyle almak.

İlkelere ters düşmeyen bireysel kararlardaki özgürlüğü tanımak.                  
           
                               
Yöntem:
                               
İletişim grubuna temel ilkeleri kabul eden ve belirlenmiş alanlardan birinde yer alan sanat grubu yöneticileri katılabilir.
                           
Her grup temsilcisi kendi grubundaki paylaşımlardan seçerek Sanat Dünyası grubunda YILDA BEŞ PAYLAŞIM yapabilir.
                               
Üye grupların temsilcileri ve üyeleri Sanat Dünyası'nda yapılan seçilmiş paylaşımlarla ilgili düşüncelerini yorumlarla iletirler.
                               
Üye grup yöneticileri ve üyeleri gerek duyuldukça paylaşımların niteliğinin ve kapsayıcılığının geliştirilmesi için yapılabilecek iyileştirmeleri değerlendirirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder